Outloud Podcast

OUTLOUD: Nevoja për rrebelimin e grave në Kosovë

Nga - 10.07.2019

Zëmerimi i grave është i rëndësishëm për progres

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, përmes zërave të vet autorëve. 

Në episodën e fundit të Outloud, Xhenis Shehu eksploron nevojen për rebellimin e grave në Kosovë.

Mund ta dëgjoni në uebfaqen tonë, si dhe në Apple Podcasts, Google Podcasts apo në cilindo aplikacion tuaj të preferuar të podcast-eve. 


Vizitoni K2.0 Podcasts

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.