Tag: Kulturë

Pikëpamje | Kultivimi | Editorial

Krijimi i kulturës për të gjithë

Nga - 02.06.2019

Mirësevini në monografinë më të fundit të K2.0 —‘Kultivimi’

Blogbox | Kultivimi | Art

Artistët pa kritikë nuk janë artistë

Nga - 02.06.2019

Shkrim satirik mbi kritikën e artit.

Në thelb | Kultivimi | Festivalet

Problemet me hapësirën kulturore

Nga - 02.06.2019

A është duke e lënë të uritur festivalizimi kulturën e pavarur?

Në thelb | Kultivimi | Hapësira Publike

Shkrimet në Mur

Nga , Ngadhnjim Avdyli - 02.06.2019

Agresioni, liria, rebelimi — tri dekada të grafitit në KS.

Konteksti Podcast | Kultivimi | Muzikë

Konteksti – Flasim për Muzikë!

Nga - 02.06.2019

Jeta e muzikës në Kosovës me Arif Muharremin & Alush Gashin.

Në thelb | Kultivimi | Muzikë

Evoluimi i Hip-Hopit kosovar

Nga - 02.06.2019

Prej underground në mainstream përgjatë tri dekadave.

Në thelb | Kultivimi | Trashëgimia kulturore

Zgjimi i trashëgimisë kulturore të Kosovës

Nga - 02.06.2019

Ngjallja e të kaluarës për gjeneratën e ardhshme.

Në thelb | Kultivimi | Art

Më shumë për këtë monografi

Nga - 02.06.2019

Kultivimi; kultura dhe arti që arrijnë tek masat.

Më shumë