2019

 • Donika Gashi

 • Donika Lamaxhema

 • MeritĂ« Krasniqi

 • Rina Krasniqi

 • Leonida Molliqaj

 • BekĂ« Veliu

 • Leart Hoxha

 • Blerta Begisholli

 • Valdete Osmani

 • Merita Berisha - Prebreza

 • Shqipe Gjocaj

Trajnime

Njihuni me bursistĂ«t/et e ciklit tĂ« dytĂ« tĂ« Programit tĂ« Bursave pĂ«r Gazetari nĂ« FushĂ«n e tĂ« Drejtave tĂ« Njeriut. NjĂ«mbĂ«dhjetĂ« bursistĂ«t/et e pĂ«rzgjedhur/a tĂ« programit tĂ« Bursave pĂ«r Gazetari nĂ« fushĂ«n e tĂ« Drejtave tĂ« Njeriut janĂ« takuar nĂ« K2.0 pĂ«r tĂ« filluar punĂ«n gjashtĂ«-mujore pĂ«r hulumtimin e temave tĂ« tyre. BursistĂ«t/et pritet tĂ« pĂ«rgatisin njĂ« artikull tĂ« gjatĂ« gazetaresk, njĂ« video/dokumentar/film tĂ« shkurtĂ«r dhe/ose ese fotografike me njĂ« pikĂ«pamje tĂ« tĂ« drejtave tĂ« njeriut. Programi realizohet nga K2.0 nĂ« bashkĂ«punim me Qendra Kosovare pĂ«r Studime Gjinore dhe Cel Kosovo, me mbĂ«shtetjen financiare tĂ« Bashkimit Evropian nĂ« KosovĂ« dhe bashkĂ«financohet nga projekti ‘MbĂ«shtetja e Luksemburgut pĂ«r shoqĂ«rinĂ« civile nĂ« Kosovë’ financuar nga Qeveria e Dukatit tĂ« Madh tĂ« Luksemburgut dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar pĂ«r ShoqĂ«ri Civile (KCSF).

Fotografitë: K2.0

Ngjarje