Outloud Podcast

78 ditë zjarr, një jetë në tym

Nga - 23.05.2019

Bombardimet e NATO-s — mes shpresës dhe tmerrit.

Më 24 mars, 1999, NATO i lëshoi bombat e para kundër ushtrisë serbe në Kosovë dhe në Serbi. Ishte fillimi i një fushate që zgjati 78 ditë dhe i dha fund luftës në Kosovë. 21 vjet më vonë, nevoja për t’u ballafaquar me të kaluarën është më e madhe se kurrë.

Ne kërkuam nga lexuesit tonë t’i shkruajnë kujtimet e tyre rreth këtyre ngjarjeve. Klikoni butonin play për ta dëgjuar këtë episodë të re të Outloud, “78 ditë zjarr, një jetë në tym,” një tregim personal nga Furtuna Sheremeti. Mund ta dëgjoni në uebfaqen tonë, si dhe në Apple Podcasts, Google Podcasts, apo çfarëdo aplikacioni tjetër për podcast-e.

Lexoni versionin e shkruar të episodës këtu.
Dëgjoni episoda tjera të Outloud.
Mësoni më shumë për K2.0 Podcasts