Konteksti Podcast

Çfarë historish tregojnë muzetë?

Nga - 11.02.2020

Diskutim rreth politikës së muzeve.

Çfarë historish tregojnë muzetë? Në episodin më të ri i diskutojmë kuptimet politike, shoqërore dhe kulturore të muzeve. Kryeredaktores sonë, Besa Lucit, i bashkohen sociologet Linda Gusia dhe Jeta Rexha, të cilat janë marrë me hulumtim të qasjeve të muzeve dhe të kujtesës digjitale rreth sistemit paralel të arsimit dhe shtëpive që i shërbyen këtij qëllimi gjatë viteve të 90-ta në Kosovë. Klikoni ‘play’!

Vizito ‘Konteksti’

  • 12 Feb 2020 - 11:53 | Nina:

    Duke dëgjuar podcasting, në aspektin teknik ju kisha lutur të përdorni filtër de-esser, sepse gjatë dëgjimit të inçizimit në mikrofon shqiptimi i shkronjës S po shpon veshët! Gjithë të mirat, suksese.

KOMENTO