KARNIVALI K2.0 – DJERSË - Kosovo 2.0

Karnivali K2.0 - DJERSË

E enjte / 9 Qershor

klikoni këtu për t’ju bashkuar ngjarjes në FB.

PSE DJERSË?

DISKUTIMI HAPËS

18:00 - 19:00

Kino ARMATA

 me

Ardiana Gashi
Borche Manev Bozhinov
Krunoslav Stojaković
Visar Ymeri

DJERSA JO/THELBËSORE

FJALËT E THËNA

19:00 - 20:00

Kino ARMATA

me

Arbër Selmani
Eli Krasniqi / Agnes Nokshiqi
Elona Beqiraj
Nora Prekazi

ME DJERSË

MUZIKË LIVE

20:30 - 22:30

Kino ARMATA

me

Don’t Listen to Your Neighbors

E premte / 10 qershor

klikoni këtu për t’ju bashkuar ngjarjes në FB.

PUNA E LIRË

PUNËTORI (pjesa I)

10:00 - 14:00

HUB 2.0

me

HAVEIT

E ZORSHME PËR SYRIN

VOLUME UP

Diskutimi publik

12:00 - 13:30

Project Space,
Shtatëmbëdhjetë

PUNëTORIA

14:00 - 16:00

Project Space,
Shtatëmbëdhjetë

me

Pablo Tosco

NJË DJERSË GJINORE

BISEDË

18:00 - 19:15

HUB 2.0

me

Eli Krasniqi
Nađa Bobičić

DJERSA NË QENDËR TË VËMENDJES

BISEDË

19:30 - 20:45

HUB 2.0

me

Genc Salihu
Nita Kaja

DJERSITU!

NDEJË K2.0

21:00 - 23:00

HUB 2.0

me

ODA Haliti

E shtunë / 11 qershor

klikoni këtu për t’ju bashkuar ngjarjes në FB.

PUNA E LIRË

PUNËTORI (pjesa II)

10:00 - 14:00

HUB 2.0

me

HAVEIT

GRA PËRTACE — ÇKA?!

VOLUME UP

Diskutimi publik

12:00 - 13:30

Dit' e Nat'

PUNëTORIA

14:00 - 16:00

Dit' e Nat'​

me

Zsofi Borsi

PYETJE Që DJERSITIN

EKSPOZITË & DISKUTIM

18:00 - 19:45

Defy Them

me

Aggelos Barai
Doruntina Kastrati

Ose gazetaria jote ose jeta jote!

OUTLOUD

20:00 - 21:00

Defy Them

me

Lyudmila Makey

djersë 'n' roll

NDEJË E K2.0 & DEFY THEM

21:00 - 24:00

Defy Them

me

M.O.M
Zwada
Blerta Zabërgja

e diel / 12 qershor

klikoni këtu për t’ju bashkuar ngjarjes në FB.

ME QENË KAMARIER/E ËSHTË PUNË PËRNIME!

DREKË DHE DISKUTIM

12:00 - 13:30

MIQT Pub

me

Jusuf Azemi
Petrit Reçica

PA DREJTËSI, NUK KA PAQE!

OUTLOUD

19:00 - 20:00

HUB 2.0

me

Carola Rackete

Sweat the night away

MBYLLJA

20:00 - 22:00

HUB 2.0

me

Alban Hi-Dini
1Man