podcast

MASKA “JEM” – OUTLOUD PODCAST

By - 27.12.2018

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, nëpërmjet zërave të vet autorëve. Le t’i lexojnë për ju autorët e K2.0.

 

Kthehu prapa të K2.0 Podcasts

  • ABOUT THE AUTHOR
  • This story was originally written in Albanian.

Comments

0
Comment

Comment

Lift me up

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.