Volume UP: Khalid Abdel Hadi flet për feminizmin, gjininë, trupin dhe seksualitetin në gazetarinë dhe artin e ditëve të sotme

 • Time:

  6:00 pm

  Place:

  Kosovo 2.0

  Date:

  27/06/2019

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.