Dita Ndërkombëtare e Gruas 2018 - Kosovo 2.0
S`fundmi | Aktivizmi

Dita Ndërkombëtare e Gruas 2018

Mobilizimet nëpër Evropë të kapura në fotografi.

Nga - 09.03.2018

Aktivitetet e kësaj jave në Kosovë, ku aktivistët shënuan Ditën Ndërkombëtare të Gruas me një protestë për barazi gjinore dhe sociale u zhvilluan si pjesë e një lëvizjeje më të gjerë globale. Këtu, në bashkëpunim me politicalcritique.org dhe partnerët në të gjithë Evropën, K2.0 ju sjell fotografi nga demonstratat anembanë kontinentit.

Prishtinë, Kosovë
Athinë, Greqi
Zagreb, Kroaci
Kiev, Ukrainë
Varshavë, Poloni
Stamboll, Turqi
Firencë, Itali
Londër, Britani e Madhe
Valleta, Maltë
Banja Llukë, Bosnje dhe Hercegovinë
Beograd, Serbi