S`fundmi | #podumeditë

Ku t’I adresoni kërkesat #PoDuMeDitë

Nga - 26.10.2016

Profilet e institucioneve dhe përfaqësuesve publik në rrjete sociale.

Më shumë se 130,000 njerëz e kanë pa videon #podumeditë, që u lansu bashkë me fushatën tonë. Synimi jonë është me rritë angazhimin e qytetarëve për me kërku llogaridhënie dhe informata prej institucioneve për çështje që ju mendoni se janë të rëndësishme. Për këtë, po kërkojmë ndihmë prej juve.

K2.0 ju inkurajon që ta përdorni thurrjen/hashtag-un #PoDuMeDitë në rrjete sociale për me shtru pyetje, ose për çështje që kanë ndikim në jetët e juaja të përditshme, ose për çështje në lidhje me të cilat ju besoni ka nevojë më shumë transparencë nga ana e institucioneve – me i publiku kërkesat e juaja.

Ju inkurajojmë që t’i bëni tag direkt institucionet ose përfaqësuesit individual në pyetjet tuaja online, dhe ne si K2.0 gjithashtu kemi me ju ndihmu që këto mesazhe të ju drejtohen personave të duhur. Mos harroni të përdorni hashtag-un #PoDuMeDitë në mënyrë që të gjithë personat e interesuar në kërkesat tuaja publike me i pa pyetjet.

Përdorni listën tonë të profileve të institucioneve, figurave kyçe publike dhe përfaqësuesve publik  në rrjete sociale:

Kryeministri, Isa Mustafa:

Twitter: @IsaMustafaKS
Facebook: Isa Mustafa

Presidenti, Hashim Thaqi:

Twitter:  @HashimThaciRKS
Facebook: Hashim Thaqi

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli:

Twitter: @KadriVeseliKS
Facebook:
Kadri Veseli

 

Ministritë

Ministria e Administratës Publike, Mahir Yagcilar:

Twitter: @MahirYagcilar
Facebook:
Mahir Yağcılar; @map.rks

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, Ljubomir Maric:

Twitter: @ljubomir_maric

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami:

Facebook: Arsim Bajrami

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi:

Twitter: @MBPZHRKosovo; @MemliKrasniqi
Facebook:
@mbpzhr; @memli.krasniqi

Ministria e Diasporës, Valon Murati:

Twitter: @valonmurat
Facebook: @ministriaediaspores, Valon Murati

Ministria e Drejtësisë, Dhurata Hoxha:

Twitter: @MDMJMP; @Dhuratas
Facebook:
@MinistriaeDrejtesise; @dhurata.hoxha.pdk

Ministria e Financave, Avdullah Hoti:

Twitter: @Avdullah
Facebook:
@MinistriaeFinancave; @avdullah.hoti

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci:

Twitter: @MZHERKS; @BlerandS
Facebook:
@MinistriaEZhvillimitEkonimik; @blerand.stavileci

Ministria e Integrimit Evropian, Ramadan Ilazi (Zëvendës Ministër):

Twitter: @MEI_RKS; @Danlazi
Facebook:
Ministria e Integrimit Evropian – Ministry of European Integration; @dani.ilazi

Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Haki Demolli:

Twitter: @HDemolli; @MFSK_FSK
Facebook:
Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës – FSK; Haki Demolli

Ministria për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic:

Twitter: @jevticdalibor
Facebook:
@ministardaliborjevtic

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala:

Twitter: @MKRS_MCYS_MKOS
Facebook:
@MKRS.MKOS.MCYS

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferat Shala:

Facebook: @FeratShalaOfficial

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi:

Facebook: Arban Abrashi; @MinistriaePunesdheMireqeniesSociale

Ministria e Punëve të Brendshme, Skender Hyseni:

Twitter: @shyseni1
Facebook:
Skender Hyseni; @MinistriaePuneveteBrendshme

Ministria e Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj:

Twitter: @MFAKOSOVO; @Enver_Hoxhaj
Facebook:
Ministry of Foreign Affairs – Republic of Kosovo; @dr.enverhoxhaj; Enver Hoxhaj

Ministria e Shëndetësisë, Imet Rrahmani:

Facebook: @DrImetRrahmani

Ministria e Infrastrukturës, Lutfi Zharku:

Twitter: @LutfiZharku; @MI_Kosovo
Facebook:
@MinistriaeInfrastruktures; Lutfi Zharku

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami:

Facebook: @hykmete.bajrami; Ministria e Tregtisë dhe Industrisë – MTI

 

Komunat

Komuna e Deçanit, Rasim Selmanaj:

Twitter:@RasimSelmanaj
Facebook:
@RasimSelmanajOfficial

Komuna e Dragashit, Salim Jenuzi:

Facebook: @Komuna.e.Dragashit

Komuna e Ferizajit, Muharrem Svarqa:

Facebook: @MuharremSfarqaOfficial  @officialKomunaFerizaj

Komuna e Fushë Kosovës, Burim Berisha:

Facebook: @BurimBerishaOfficial; @FusheKososovaMunicipality

Komuna e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila:

Twitter: @mimozakusari; @KomunaGjakove
Facebook: Mimoza Kusari

Komuna e Gjilanit, Lutfi Haziri:

Twiiter: @LutfiEHaziri
Facebook:
@hazirilutfi

Komuna e Drenasit, Nexhat Demaku:

Facebook: Komuna e Drenasit

Komuna e Graçanicës, Branimir Stojanovic:

Facebook: @opstinagracanica; Branimir Stojanovic

Komuna e Istogut, Haki Rugova:

Facebook: @KomunaIstog

Komuna e Junikut, Agron Kuçi:

Facebook: @KomunaJunik; Agron Kuci

Komuna e Kamenicës, Begzad Sinani:

Twitter: @Bkomuna; @KomunaPM
Facebook:
Begzad Sinani; Komuna e Kamenices – Faqja Zyrtare

Komuna e Kaçanikut, Besim Ilazi:

Facebook: @KomunaKacanik

Komuna e Klinës, Sokol Bashota:

Facebook: Sokol Bashota

Komuna e Kllokotit, Nën Kryetar Refki Halili:

Facebook: @komunakllokot

Komuna e Lipjanit, Imri Ahmeti:

Facebook: @imri.ahmeti; Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare

Komuna e Malishevës, Ragip Beqaj:

Facebook: Ragip Begaj

Komuna e Mamushës, Arif Bütüç:

Facebook: Arif Bütüç; Mamuşa Belediyesi / Komuna e Mamushës

Komuna e Mitrovicës, Agim Bahtiri:

Facebook: @Agim.Bahtirii; Agim Bahtiri

Komuna e Obiliqit, Xhafer Gashi:

Facebook: @XhaferGashiPerObiliq; Xhafer Gashi

Komuna e Podujevës, Agim Veliu:

Facebook: @AgimVeliu; @KomunaEPodujeves

Komuna e Pejës, Gazmend Muhaxheri:

Twitter:@gazimuhaxheri – Facebook: @gazmuhaxheri; Gazmend Muhaxheri

Komuna e Prishtinës, Shpend Ahmeti:

Twitter: @ShpendA; @Kprishtines
Facebook:
Shpend A. Ahmeti; @komunaprishtine; Shpend A. Ahmeti

Komuna e Rahovecit, Idriz Vehapi:

Twitter:@KomunaRahovec
Facebook:
Idriz Vehapi; Komuna Rahovec

Komuna e Ranillugut, Gradimir Mikić:

Facebook: Gradimir Mikic

Komuna e Shtërpces, Bratislav Nikolic:

Facebook: @strpce.ldp.9

Komuna e Shtimes, Naim Ismaili:

Facebook: Naim Ismajli; @officialKomunaShtime

Komuna e Skenderajt, Sami Lushtaku:

Facebook: @SamiLushtaku

Komuna e Suharekës, Sali Asllanaj:

Facebook: @komunasuharekeofficial; Sali Asllanaj

Komuna e Vitisë, Sokol Haliti:

Facebook: Sokol Haliti; @sokoli.haliti.kryetar.i.vitise

Komuna e Vushtrrisë, Bajram Mulaku:

Twitter @Komunavushtrri:
Facebook:
Komuna Vushtrri Faqja Zyrtare

 

Gjyqësori dhe Policia

Inspektorati Policor i Kosovës, Hilmi Mehmeti:

Twitter: @Inspektorati
Facebook:
Inspektorati Policor i Kosovës

Policia e Kosovës: Shpend Maxhuni:

Twitter: @PoliceKosovo
Facebook:
@KosovoPoliceZIMP

Prokuroria e Shtetit, Aleksandër Lumezi:

Twitter: @aleksanderlumez

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, Nehat Idrizi:

Facebook: Nehat Idrizi

Gjykata Kushtetuese e Kosovës, Arta Rama-Hajrizi:

Facebook: Arta Rama

 

Agjensitë Publike

Organi Shqyrtues i Prokurimit, Blerim Dina:

Twitter: @blerimdina

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës per Sherbimin Civil te Kosovës, Shkëmb Manaj:

Facebook: Shkemb Manaj

Zyra e Auditorit të Përgjithshëm, Besnik Osmani:

Twitter: @besnik_osmani
Facebook:
Besnik F Osmani;
Zyra Kombëtare e Auditimit/National Audit Office

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari:

Facebook: KosovaOmbudsperson

Agjencia për Ndihmë Juridike Falas, Ramadan Gashi:

Facebook: @AgjenciaPerNdihmeJuridikeFalasREKosoves

Agjencia e Statistikave të Kosovës, Isa Krasniqi:

Facebook:Agjencia e Statistikave të Kosovës

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës, Ramë Manaj:

Facebook: Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës – ASHAK

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Valdete Daka:

Twitter: @KQZKosova
Facebook:
@kqzkosova; Valdete Daka

Komisioni i Pavarur për Media, Adnan Merivci:

Facebook: Adnan Merovci

Oda Ekonomike e Kosovës, Safet Gërxhaliu:

Facebook: @odaekonomike.ks

Agjencia Kosovare e Privatizimit, Petrit Gashi:

Facebook: @Privatizimi

Administrata Tatimore e Kosovës, Sakip Imeri:

Facebook: @rks.atk; Sakip Imeri

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale:

Twitter: @ashmdprks
Facebook:
@ASHMDP

 

Partitë kryesore politike

PDK, Kadri Veseli:

Twitter: @KadriVeseliKS
Facebook:
Kadri Veseli @Partiademokratikeekosoves

LDK, Isa Mustafa:

Twitter: @IsaMustafaKS
Facebook:
Isa Mustafa; Lidhja Demokratike e Kosovës – L D K

LVV, Visar Ymeri:

Twitter: @VisarYmeri; @LVetevendosje
Facebook: @VisarYmeri; Visar Ymeri; @vetvendosje

AAK, Ramush Haradinaj:

Twitter: @HRamush; @AAK_Zyrtare
Facebook: @Ramush1Haradinaj; Ramush Haradinaj; @Aleanca.Official

Nisma, Fatmir Limaj:

Twitter: @FatmirLIMAJ; @NISMAperKosove
Facebook:
@fatmirlimaj; @nismaperkosoven.official

Lista Serbe, Slavko Simic:

Twitter: @SlavkoSimi1
Facebook:
Slavko Simic

 

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.