Blogbox | Drejtësi Tranzicionale

Kurrë ditë s’kam pa

Nga - 01.08.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 6.

Ajo nuk kishte fëmijëri të mirë. Në rini kishte një dashuri që dështoi e më vonë një martesë në kushte të varfërisë ekstreme, por edhe të mungesës së dashurisë nga burri. 

Nuk e gëzoi as lindjen e fëmijës që e humbi në foshnjëri.

Sikur të mos mjaftonin këto, dy herë ishte viktimë e dhunës seksuale — një herë gjatë luftës dhe një herë tjetër shumë kohë para se të niste lufta.

Aktore: Xhejlane Tërbunja

Kompozitor: Memli Kelmendi

Dramaturg: Visar Krusha

Producent dhe regjisor: Kushtrim Koliqi

“Unë Dua të Dëgjohem” është cikël i dhjetë audio dramave me rrëfime të grave të mbijetuara të torturës gjatë luftës së fundit në Kosovë.