Konteksti Podcast

Kush mund t’i mbrojë të drejtat e punëtorëve?

Nga - 01.05.2019

Për Ditën e Punëtorëve, në episodën e re të Kontekstit në K2.0 është biseduar për gjendjen e tyre, të drejtat dhe se kush mund t’i mbrojë. Rreth kësaj, gazetari i K2.0 Ngadhnjim Avdyli, ka biseduar me: Nexhat Llumnicën, nënkryetarin e Sindikatës së Re të KEK-ut; Rinor Mehmetin, nga Grupi Anarko-Sindikalist i Prishtinës; si dhe Milaim Morinën nga Qendra për Politika dhe Avokim.  

Ndiqni ‘Konteksti’ në Apple Podcasts, Google Podcasts (apo ndonjë tjetër sipas dëshirës suaj). Kërkoni dhe ndiqni “Konteksti” që të njoftoheni kur del një episodë e re.

Dëgjoni episodat e tjera të Kontekstit këtu.

Vizitoni K2.0 Podcasts

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.