Outloud Podcast | Dhunë Seksuale

OUTLOUD: Letër nga një e mbijetuar e abuzimit seksual në fëmijëri

Nga - 16.06.2019

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, përmes zërave të vet autorëve.

Në episodën më të fundit të Outloud, e lexojmë një storje në vetën e parë: “Letër nga një e mbijetuar e abuzimit seksual në fëmijëri”. Klikoni për ta dëgjuar këtë episodë të re të Outloud, e shkruar nga një autore anonime ndërsa e lexuar nga një narrator i K2.0. Mund ta dëgjoni në uebfaqen tonë, si dhe në Apple Podcasts, Google Podcasts apo në cilindo aplikacion tuaj të preferuar të podcast-eve.

Vizito K2.0 Podcasts