Konteksti Podcast | Dhunë Seksuale

Luftimi i ngacmimeve seksuale në UP

Nga - 23.04.2019

Në episodin e ri të podcast-it tonë, Konteksti, gazetarja e K2.0 Dafina Halili flet me dy nga gratë të cilat po nxisin krijimin e rregullores kundër ngacmimeve seksuale në Universitetin e Prishtinës: antropologia dhe profesoresha Nita Luci dhe avokatja për të drejtat e njeriut Rina Kika.

Ndiqni Kontekstin në aplikacionin tuaj të preferuar të podcast-it (Apple Podcasts, Google Podcasts apo ndonjë tjetër sipas dëshirës suaj). Kërkoni dhe ndiqni “Konteksti” që të njoftoheni kur del një episodë e re.

Dëgjoni episodat e tjera të Kontekstit këtu.


Vizitoni K2.0 Podcasts