S`fundmi | K2.0

Pikat e shitjes

Nga - 01.01.2015

Më poshtë mund t’i gjeni hollësitë për të gjitha lokacionet ku mund t’i bleni kopjet e revistës sonë në shtyp. Janë 10 edicione me tema të ndryshme në koleksionin e Kosovo 2.0, dhe revistat shtypen në anglisht, shqip dhe serbisht.

KOSOVË

Dit’ e Nat’ (Librari)

Rruga Fazli Grajqevci
10000 Prishtinë
Kosovë

Dukagjini (Librari)
Libraria ‘Dukagjini’
Bulevardi Nëna Terese
10000 Prishtinë
Kosovë

Soma Bookstation
Rruga Fazli Grajqevci
10000 Prishtinë
Kosovë

Buzuku (Librari)

Bulevardi Nëna Terese,
10000 Prishtinë
Kosovë

Hostel ‘Han’

Rruga Fehmi Agani, 2/4
10000 Prishtinë
Kosovë

Rilindja (Kompani Distribuimi)

Shitet në kiosqe në mbarë Kosovën

SHQIPËRI

Adrion Ltd (Kompani Distribuimi dhe Librari)
Shitet ne të gjitha pikat e Adrionit anembane Shqiperisë

Hostel Milingona

Rruga Riza Cerova 197/2
Tiranë

MAQEDONI

Libraria e Çarshisë
Rruga e Bitpazarit
Shkup

Public Room

50 Divizija 22
Shkup

BOSNJA & HERCEGOVINA

Kriterion
Rruga: Obala Kulina bana 2
Sarajevë

BuyBook
Rruga: Radićeva 4
Sarajevë

SERBIA

KC Grad
Rruga: Braće Krsmanović 4
Beograd

Mikser House
Rruga: Karađorđeva 46
Beograd

EVROPË

Gjermani

Neurotitan shop & gallery
Haus Schwarzenberg
Rosenthaler Straße 39
10178 Berlin

Austri

Kunsthatte Wien Museumsquartier
Lluseumsptatz 1
1070 Vienna

Holandë

Athenaeum Nieuwscentrum (Bookstore)
Spui 14-16, 1012 XA
Amsterdam

Turqi

Robinson Crusoe 389 (Bookstore)
Istanbul

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.