Outloud Podcast | Gjinia

Maska “jem” – Outloud Podcast

Nga - 09.01.2019

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, nëpërmjet zërave të vet autorëve. Le t’i lexojnë për ju autorët e K2.0.

Në këtë episod, Besnik Leka lexon Maska “jem.”

 

Vizito tani K2.0 Podcasts