S`fundmi | Shqipëria

Mbledhje e ndihmave për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri

Nga - 27.11.2019

Në solidaritet me viktimat e tërmetit në Shqipëri, Kosovo 2.0 i hapë zyrat në Breg të Diellit për të mbledhur batanije, rroba të ngrohta, thasë për fjetje, peceta sanitare dhe tamponë për gra, ushqim dhe pelena për foshnje dhe gjëra të tjera të nevojshme për të tilla situata. Qytetarët mund t’i sjellin kontributet e tyre në zyrat e Kosovo 2.0, të cilat ndodhen në rrugën Ferat Dragaj (pas Furra Qerimi 1), prej orës 9:00 deri në 17:00. K