Të zhdukurit ndër ne | Personat e pagjetur

Më shumë për këtë monografi

Nga - 13.11.2020

Një fener për të zhdukurit ndër ne.

Çdo ditë, mijëra njerëz në Kosovë dhe rajon zgjohen me një ndjenjë të paepur të mallit. Ata i vazhdojnë punët e tyre të zakonshme me një heshtje shtypëse, dikur e mbushur nga lëvizja e të tjerëve, ulen të hajnë me vende të zbrazëta në tavolinë dhe pyesin, vazhdimisht, çfarë u ka ndodhur më të dashurve të tyre. 

Kjo është gjendja e vështirë e të afërmve të të zhdukurve.

Në këtë monografi, “Të zhdukurit ndër ne”, kemi vendosur të hedhim më shumë dritë mbi të zhdukurit si dhe mbi jetën e përditshme të atyre që kanë mbetur pas.

Kjo monografi u prodhua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përgjegjësia për përmbajtjen e saj i takon vetëm Kosovo 2.0 dhe Fondit për të Drejtën Humanitare në Kosovë dhe nuk i pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.K

Kthehu prapa tek Monografia