S`fundmi

Na shkruani!

Nga - 11.11.2021

Cili ishte artikulli juaj i preferuar i K2.0 i vitit 2021?

A pati ndonjë artikull të K2.0 që ju ndihmoi të zbuloni diçka për Kosovën apo rajonin, diçka që nuk e keni ditur më parë? Apo ndoshta ndonjë që ju njoftoi me një ide apo person publik të ri? A kishte ndonjë artikull që e shprehu me fjalë atë që ju e keni ndierë vet, apo ndonjë artikull që ju la përshtypje? 

Na shkruani dhe na tregoni pĂ«r tĂ«. Na kontaktoni nĂ« [email protected] ose pĂ«rmes rrjeteve tona sociale dhe na tregoni se cila storie e K2.0 nga ky vit ishte e preferuara juaj dhe pse. Mesazhet dhe komentet tuaja do tĂ« na ndihmojnĂ« ta krijojmĂ« njĂ« video-projekt tĂ« veçantĂ« pĂ«r fundvit.