Outloud Podcast | Politika

Nëse pajtohesh me këte shkrim – shpëto republikën

Nga - 11.07.2019

Udhëhëqësit tonë të luftës na kanë zhgëngjyer në kohë të paqës, por e ardhmja është përgjegjësi e jona.

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, përmes zërave të vet autorëve. 

Në episodën më të fundit të Outloud, Jeton Zulfaj argumenton si udhëheqësit e Kosovës e kanë lënë në baltë republikën dhe flet për përgjegjësinë kolektive për ta shpëtuar atë.

Mund ta dëgjoni në uebfaqen tonë, si dhe në Apple Podcasts, Google Podcasts apo në cilindo aplikacion tuaj të preferuar të podcast-eve.

Vizito K2.0 Podcasts