Blogbox | Drejtësi Tranzicionale

Nuk më mori në Gjermani

Nga - 21.08.2020

Unë dua të dëgjohem — Episodi 8.

Asaj i ishte ndërprerë ëndrra e shkollimit. Me t’u martuar do ta kuptonte se njeriu me të cilin kishte lidhur kurorë ishte alkoolist. Pas disa vitesh martesë ai do të ikte në Gjermani për ta lënë atë t’i rriste pesë fëmijët e vetme dhe në varfëri të skajshme.

Ajo ka ecur nga fshati në fshat. Nga familja një familje. Ka përjetuar dhunë seksuale dhe i ka parë fëmijët teksa qanin duke kërkuar normalitet.

Aktore: Shengyl Ismaili

Kompozitor: Memli Kelmendi

Dramaturg: Visar Krusha

Producent dhe regjisor: Kushtrim Koliqi

“Unë Dua të Dëgjohem” është cikël i dhjetë audio dramave me rrëfime të grave të mbijetuara të torturës gjatë luftës së fundit në Kosovë.

KOMENTO