Në thelb

Numizmatikë

Nga - 28.12.2022

MiniDokumentar nga K2.0

Agron Istrefi nga Prishtina është koleksionist i monedhave. Përgjatë viteve, Istrefi ka mbledhur dhjetra monedha nga e gjithë bota dhe nga periudha të ndryshme të historisë. Çfarë tregojnë ato për vendet nga vijnë?

Përmbajtja e kësaj videoje është përgjegjësi vetëm e K2.0.

A jeni kurreshtarë ta dini se si financohet gazetaria që prodhojmë? Klikoni këtu për të mësuar më shumë.