Outloud Podcast | Diaspora

OUTLOUD – Tronditjet: Iluzionet e një kohe të ngrirë

Nga - 25.07.2019

Kthimi në vendlindje pas 15 vitesh.

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, përmes zërave të vet autorëve. 

Nё kёtё episodё tё Outloud-it, e dёgjojmё rrёfimin personal tё Artrit Bytyçit pёr kthimin mjaft tё vonuar nё shtёpinё e tij tё fёmijёrisё, i shoqёruar nga imazhi i arkitekturёs dhe orendive qё nuk pёrputheshin dhe kujtimet e familjes. 

Mund ta dëgjoni në uebfaqen tonë, si dhe në Apple Podcasts, Google Podcasts apo në cilindo aplikacion tuaj të preferuar të podcast-eve. 

Vizitoni K2.0 Podcasts