Outloud Podcast

OUTLOUD: Të gjesh shtëpinë larg shtëpisë

Nga - 16.07.2019

Tregim i rritjes dhe lisave.

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, përmes zërave të vet autorëve. 

Nё kёtё episodё tё Outloud-it, Fjolla Shaqiri e shpjegon ndikimin e madh qё e ka pёrjetuar nga udhёtimi i saj nё Itali, ku ka kaluar kohё me njё komunitet tё caktuar, ёshtё rilidhur me vetveten dhe tё tjerёt si dhe e ka krijuar njё pikёpamje tё re pёr jetёn.

Mund ta dëgjoni në uebfaqen tonë, si dhe në Apple Podcasts, Google Podcasts apo në cilindo aplikacion tuaj të preferuar të podcast-eve. 

Vizitoni K2.0 Podcasts