Outloud

Autorët e K2.0 lexojnë për ju

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, nëpërmjet zërave të vet autorëve. Le t’i lexojnë për ju autorët e K2.0.

Ndiqni Outloud në Apple Podcasts · Google Podcasts 

*Shkarkoni, filloni një bisedë apo ndani episodat tona të podkasteve në rrjete sociale nëpërmjet faqes së episodave (thjeshtë klikoni titullin e episodës që e zgjedhni).

***

Për t’i përcjellur rregullisht dhe në mënyrën më të mirë K2.0 Podcasts, thjeshtë ndiqni kanalin tonë, Kosovo 2.0, në cilindo prej aplikacioneve të preferuara për podkaste – është krejtësisht pa pagesë. Mund të na gjeni në shumicën e aplikacioneve për paisje IOS dhe Android, përfshirë këtu Apple Podcasts, Google Podcasts etj. Duke e ndjekur kanalin tonë për podkaste, Kosovo 2.0, apo drejtpërdrejtë në emisionet tona, Outloud dhe Konteksti, do të informoheni sa herë që e lansojmë një episodë të re.

Nëpërmjet aplikacioneve të juaja, mund t’i dëgjoni podkastet tona gjatë kohës kur jeni online, apo mund t’i shkarkoni në telefon dhe t’i dëgjoni kur të keni dëshirë edhe kur jeni offline.K