Party Outloud!

 • Kronikë dhe fotografi nga ngjarja
 • Tё enjten mё 18 korrik, 2019 Kosovo 2.0 e festoi pёrvjetorin e nёntё. Shokёt tanё u mblodhёn nё oborr pёr t’i dёgjuar podcast-ёt tanё, tё hanё dhe tё pinё ndёrsa mbrёmjen e ndezi DJ Matale.

  Fotot nga Majlinda Hoxha dhe Trëndelinë Halili / K2.0.

 • Rreth kësaj bisede
 • Festojmë 9 vitet e K2.0 – mё ndryshe kёsaj radhe!

  Ёshtё ditёlindja jonё e nёntё –prandaj ne kemi festё! Por kjo festё ёshtё pak… mё ndryshe.

  Me ditёlindjen e madhe qё po afron, kёtё vit menduam tё bёjmё diçka mё relaksuese!

  Sigurisht qё do tё ketё muzikё dhe birra –por gjithashtu do tё ketё ulёse, dёgjuese dhe… podcast.

  Mё herёt kёtё vit kemi lansuar revolucionin/fillimin e podcast-it tё Kosovёs, njё format i ri nё botёn e medias nё Kosovё. Pёrmes kёtij formati argёtues dhe inovativ ne po i sjellim artikujt mё afёr jush duke ju ofruar njё mёnyrё tё re tё arritjes deri te narrativet.  

  Tani, duam t’i ftojmё lexuesit, dёgjuesit, autorёt, fqinjtё dhe shokёt tanё tё rrijnё, tё pijnё dhe ta ndajnё eksperiencёn e dёgjimit tё podcast-ёve sё bashku. Ne do t’i sjellim tё gjitha episodet e Outloud-it dhe seritё e podcast-ёve tё Kontekstit dhe do t’ju tregojmё si t’i merrni ato nё pajisjet tuaja nё shtёpi –gjithashtu do tё ketё pije dhe DJ!

  Bashkohuni me ne nё festimin e udhёtimit tonё  tё ndryshimit, zbulimit, ndikimit, nxitjes sё kurreshtjes, pёrfaqёsimit, zhvillimit, promovimit, frymёzimit dhe inçizimit, tё enjten mё 18 korrik, 2019 nga ora 17:30 deri nё orёn 19:00 nё K2.0. K

  Kjo ngjarje implementohet me mbështetjen financiare nga Internews.

 • Shikojeni këtë edicion tani
 • Rreth folësve/eve
 • Time:

  4:00 pm

  Place:

  Kosovo 2.0

  Date:

  18/07/2019