S`fundmi | #podumetkallxu

#PODUMETKALLXU: AlbFem

Nga - 31.07.2020

Episodi 5 i #PODUMETKALLXU

Dëshirojmë t’ju tregojmë për dy gra të reja që historinë e lexojnë e tregojnë ndryshe.

Platforma Albfem u themelua në vitin 2018 nga Fatbardha dhe Anisa, Të cilat në baza vullnetare po punojnë me plot pasion, për t’i dhënë zë historisë së patreguar të grave.