S`fundmi | #podumetkallxu

#podumetkallxu për solidaritet

Nga - 18.04.2020

Shpresa në mes të krizës pandemike

Këto ditë, të mbyllur në shtëpi e në mes të një pandemie, storiet më pozitive që po i shohim janë ato të njerëzve dhe organizatave që vullnetarisht po punojnë për ta zbutur krizën aq sa munden.

Në këtë episod special të #podumetkallxu, po dojmë me kallxu për solidaritet. Po dojmë me kallxu për shpërndarjen e pakove familjare higjenike nga UNICEF, si dhe për printimin 3D të mburojave të fytyrës dhe shpërndarjen falas te institucionet shëndetësore nga ekipi i BONEVET.K

Video: Dina Hajrullahu / K2.0.

Imazhi i ballinës: Dina Hajrullahu / K2.0.