S`fundmi | #podumetkallxu

#PODUMETKALLXU

Nga - 29.03.2020

Ndjekim storien e Urallit nga Mitrovica.

#Podumetkallxu Ă«shtĂ« njĂ« seri e video-raportimeve me fokus nĂ« storiet pozitive, ato qĂ« nuk i dĂ«gjojmĂ« nĂ« lajmet e pĂ«rditshme por qĂ« meritojnĂ« tĂ« jenĂ« nĂ« qendĂ«r tĂ« vĂ«mendjĂ«s. NĂ« thirrjen tonĂ« pĂ«rmes Instagramit @kosovo2point0 pranuam shumĂ« storie tĂ« cilat do t’i shihni nĂ« javĂ«t qĂ« po vijnĂ«.

Episodin e parë të #podumetkallxu e xhiruam gjate muajit shkurt në Mitrovicë. Uralli na ka dërguar mesazh për të na treguar për organizatën Rinas, e cila mban një kurs falas për nxënësit e interesuar që të vazhdojnë shkollimin në Fakultetin e Mjekësisë. Shiheni videon më poshtë dhe njihuni me Urallin, organizatën Rinas, dhe Mitrovicën.

Në ndërkohë, na dërgoni edhe ju storien tuaj pozitive me titull #podumetkallxu në Instagram: @kosovo2point0.K

Video: Dina Hajrullahu / K2.0.