Në thelb | LGBTI

Qielli po hapet: Epizodi 1

Nga - 27.12.2017

Shiko pjesën e parë të dokumentarit ekskluziv katër-pjesësh të K2.0.

“Qielli po hapet” është dokumentar me katër epizoda që vështron realitetet e ndryshme të lezbikeve, burrave gej, biseksualëve dhe personave transgjinorë në Kosovë. Dokumentari pasqyron storjet personale të pranimit dhe refuzimit, të aktivizmit dhe organizimit të paradës së parë të Krenarisë.

Epizodi 1: Tregime

Regjisor: Matko Bulent

Montazhi: More Raça

Gazetare: Venera Çoçaj

Prodhuar nga: Kosovo 2.0K

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.