Në thelb | LGBTQ+

Qielli po hapet: Epizodi 4

Nga - 30.12.2017

Shiko pjesën e katërt të dokumentarit ekskluziv katër-pjesësh të K2.0.

“Qielli po hapet” është dokumentar me katër epizoda që vështron realitetet e ndryshme të lezbikeve, burrave gej, biseksualëve dhe personave transgjinorë në Kosovë. Dokumentari pasqyron storjet personale të pranimit dhe refuzimit, të aktivizmit dhe organizimit të paradës së parë të Krenarisë.

Epizodi 4: Krenaria

Regjisor: Matko Bulent

Montazhi: More Raça

Gazetare: Venera Çoçaj

Prodhuar nga: Kosovo 2.0K