PËRMBLEDHJA JONË E PLOTË E EDICIONEVE TEMATIKE

PËRMBLEDHJA JONË E PLOTË E EDICIONEVE TEMATIKE

Kosovo 2.0 lindi nga nevoja për krijim të një hapësire për mendim kritik, gazetari kontekstuale, komente kulturore dhe kreativitet. Përgjatë një dekade, botuam 11 revista të shtypura, tematikat e të cilave janë përqendruar në tema apo koncepte specifike, të cilat i shihnim si vendimtare për kohën. Përmes gazetarisë sonë të përkushtuar dhe investimit në fotografinë dhe dizajnin e cilësisë së lartë, u bëmë shembull si dhe trasuam rrugën për rrëfime më fuqizuese, të bazuara në fakte dhe gjithëpërfshirëse për çështjet me rëndësi thelbësore për qytetarët sot.

Revistat tona të shtypura mbuluan të tashmen dhe të shkuarën, por me sy nga e ardhmja. Si të tilla, janë dokumente të përhershme për këdo që dëshiron të dijë më shumë për Kosovën dhe rajonin.

Në Prishtinë kopjen në gjuhën angleze ose shqip, mund ta blini në:

  • Libraria “Dukagjini”, Sheshi “Nëna Terezë” 87
  • Libraria “Buzuku”, Sheshi “Nëna Terezë” 55
  • Soma Book Station, Rruga “Fazli Grajqevci” 4/A,
  • Project Space, Shtatëmbëdhjetë, Rruga “Henrik Baric”, Qyteti i Vjetër,
  • Sonder, Rruga “Mitrovicë” 19, Aktash, 
  • Zyrën e K2.0, Rruga “Ferat Dragaj”,25, Bregu i Diellit. 

Në Tiranë, revistat tona mund të blini në:

  • Destil Creative Hub, Sheshi “Zogu I”.
 

Për çdo pyetje lidhur me revistat tona të shtypura, na dërgoni email në info@ktwopointzero.com.

#11 SHPRESË
#11 SHPRESË
#10 VITET '90
#10 VITET '90
#9 AMBIENTI
#9 AMBIENTI
#8 SPORTI
#8 SPORTI
#7 MIGRIMI
#7 MIGRIMI
#6 BALKART
#6 BALKART
#5 HAPËSIRA PUBLIKE
#5 HAPËSIRA PUBLIKE
#4 SEKS
#4 SEKS
#3 RELIGJIONI
#3 RELIGJIONI
#2 KORRUPSIONI
#2 KORRUPSIONI
#1 IMAZHI
#1 IMAZHI