NĂ« thelb | Inflacioni

Tregimi prapa inflacionit

Nga - 30.12.2021

Të gjithë kemi dëgjuar se çmimet po rriten. Shenjat e rritjes së çmimeve i shohim sa herë që shkojmë në dyqan. Një shportë me gjëra ushqimore që në janar të vitit 2021 na kushtonte rreth 50 euro, pas një viti na kushton afër 60 euro. Në videon tonë të animuar mund ta shihni se çfarë ndikimi mund të ketë kjo në zgjedhjet ushqimore javore të një familjeje mesatare.

 

Kjo video Ă«shtĂ« prodhuar me mbĂ«shtetjen financiare tĂ« “Balkan Trust for Democracy”, projekt i Fondit Gjerman Marshall tĂ« Shteteve tĂ« Bashkuara dhe MinistrisĂ« sĂ« PunĂ«ve tĂ« Jashtme tĂ« NorvegjisĂ«. Opinionet e shprehura nĂ« kĂ«tĂ« video nuk paraqesin domosdoshmĂ«risht ato tĂ« MinistrisĂ« sĂ« PunĂ«ve tĂ« Jashtme tĂ« NorvegjisĂ«, Balkan Trust for Democracy, Fondit Gjerman Marshall tĂ« Shteteve tĂ« Bashkuara, apo partnerĂ«ve.