Në thelb | Zgjedhje

VIDEO: Tregomi paret (e komunës)!

Nga - 17.10.2017

Ku i shpenzojnë paratë tona komunat?

Koha e zgjedhjeve gjithmonë sjell shumë premtime të mëdha – 10 milion euro këtu, një milion aty… – e më pas numrat harrohen shpejt, sapo të nisin mandatet.

Realisht sa para i kanë komunat tona për t’i shpenzuar? Prej nga vinë ato? Kush vendos për buxhetin e secilës komunë? Dhe ku shkojnë të gjitha paratë në fund?

Klikoni videon për të parë analizën e K2.0…

Montazhier: Mattieu Jouffre

Lexues i tekstit: Leonora Aliu

Muzika: Liburn Jupolli

Studio e inçizimit dhe miksimit të audios: Studio 11 (Prishtinë)

Video e prodhuar nga K2.0

E drejta e autorit i përket K2.0.

Kthehu prapa tek Monografia për Zgjedhjet Lokale 2017