Në thelb | Zgjedhje

VIDEO: Çka mund të bëjnë kryetarët për ne?

Nga - 15.11.2017

Fuqitë që ndikojnë në jetën tonë të përditshme.

Balotazhet e zgjedhjeve lokale do të mbahen në shumë komuna rreth Kosovës, të dielën (19 nëntor), duke vazhduar kështu garën e raundit të parë që u mbajt muajin e kaluar. Në 19 prej 37 komunave të Kosovës, në garën e 22 tetorit, asnjë kandidat nuk arriti të sigurojë 50 për qind të votave, e që nënkupton se dy kandidatët më të votuar nga këto komuna do të garojnë tani krye për krye për karrigen e kryetarit.

Para votimit, K2.0 ju tregon disa nga kompetencat që kryetarët e komunave kanë, e që mund të ndikojnë jetën tuaj të përditshme.

Montazhier: Mattieu Jouffre

Lexuese e tekstit: Leonora Aliu

Muzika: Led Piperz

Studio e inçizimit dhe miksimit të audios: Studio 11 (Prishtinë)

Video e prodhuar nga K2.0

E drejta e autorit i përket K2.0.K

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.