Në thelb | Kosova X | BE

VIDEO: Purgatori i vizave për Kosovën

Nga - 16.02.2018

Të izoluar dhe të injoruar - kosovarët e lodhur nga nëpërkëmbja politike.

Liria e lëvizjes është një nga sukseset më të mëdha të Bashkimit Evropian, por një e drejtë që ende i mohohet qytetarëve të Kosovës. Derisa BE- ja dhe Qeveria e Kosovës luajnë një lojë që duket si luftë e pafund dhe që po e bënë veç më të vështirë çështjen. Familjet mbeten të ndara, mundësitë po tkurren, dhe mijëra udhëtime duhet të anulohen — të gjitha këto po shtjerrin energjinë dhe burimet e kosovarëve, të dërrmuar nga tarifat dhe burokracia e pafund. Kur do të përfundojë kjo, njëherë e përgjithmonë?

Aktorët: Driada Matoshi & Lulzim Bucolli

Skripta: Artrit Bytyçi

Hulumtimi nga: Leonora Aliu and Eraldin Fazliu

Redaktimi i tekstit: Jack Butcher

Regjisor: Matko Bulent

Editimi i videos: Matko Bulent

Miksimi i zërit: Driton Pllana

Prodhuar nga: Kosovo 2.0 në bashkëpunim me Picca

E drejta autoriale: K2.0.K

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.