Në thelb | Varfëria

VIDEO: Sa jemi të barabartë?

Nga - 01.12.2017

Qindra mijëra kosovarë jetojnë në varfëri.

Kosovarët jetojnë në kushtet më të vështira ekonomike në Evropë, me mijëra familje që përfitojnë asistencë të ulët sociale nga shteti, dhe të tjera me pagë minimale që vështirë se ju ndihmon të përballojnë shpenzimet mujore. K2.0 ka shikuar shifrat për të kuptuar më shumë.

VIDEO: Sa jemi të barabartë?

VIDEO: Sa jemi të barabartë? Kosovarët jetojnë në kushtet që konsiderohen ndër më të vështirat ekonomike, në Evropë. K2.0 ka shikuar shifrat për të kuptuar më shumë.

Posted by KOSOVO 2.0 on Friday, December 1, 2017

Hulumtimi i tekstit: Ngadhnjim Avdyli

Ndihmës në hulumtim: Agron Demi, Instituti GAP

Burimi: Agjencia e Statistikave të Kosovës / Të dhënat nga fuqia punëtore

Gazetare: Leonora Aliu

Kameraman dhe montazher: Mathieu Jouffre

Video e prodhuar nga: K2.0

E drejta e autorit i takon: K2.0.K

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.