Në thelb | Demokraci

Çka ka bërë Kuvendi i Kosovës deri më tani?

Nga - 04.09.2018

K2.0 analizon punën e këtij mandati deri më sot dhe detyrat e ardhshme të deputetëve.

Kuvendi i Kosovës po kthehet për të punuar në mënyrë të jashtëzakonshme. Që nga fillimi i mandatit aktual në shtator 2017, janë ngritur pyetje rreth mungesave të deputetëve në seanca dhe mungesës së diskutimit të thellë mbi çështje vendimtare.

Cilat ligje janë ende në pritje të rishikimit? Kush nga deputetët kryeson me mungesa? Cili komision ka investuar më së shumti orë në punën e tij mirëpo ka prodhuar vetëm një projektligj? Sa ligje janë në agjendën e deputetëve për shqyrtim pas pushimit veror?

K2.0 analizon punën e 120 deputetëve që janë pjesë e legjislaturës së shtetit, për të parë se çfarë është bërë dhe çfarë i pret në vazhdim.

Hulumtimet dhe teksti: Arian Lumezi

Redaktore e tekstit: Cristina Mari

Redaktore e gjuhës: Leurina Mehmeti

Drejtuar dhe edituar nga Matthieu Jouffre

Arkiva: Kosova Press

Prodhimi: K2.0

Për më shumë, vizitoni platformën monitoruese të Kuvendit të krijuar nga Instituti Demokratik i Kosovës, Vota Ime.

KOMENTET

0
KOMENTO

KOMENTO

Kthehu n'fillim

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.

THANKS FOR SUBSCRIBING

THANKS FOR YOUR COMMENT

AFTER A QUICK CHECK IT WILL BE PUBLISHED HERE. PLEASE BE PATIENT.