podcast

Maska “jem” – Outloud Podcast

Piše - 06.01.2019

Ka shkrime të fuqishme, që thjeshtë janë më të fuqishme kur vijnë nga zemra. Ne i zgjedhim disa nga punimet më personale në K2.0 dhe i lexojmë me zë – sa më shpesh që është e mundur, nëpërmjet zërave të vet autorëve. Le t’i lexojnë për ju autorët e K2.0.

 

Kthehu prapa të K2.0 Podcasts

  • O autoru/ki
  • Ovaj članak je napisan na albanskom.

KOMENTARIŠI