TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Alicia English

Hulumtimet e Alicia English fokusohen në analiza të të dhënave për zhvillim të qëndrueshëm dhe holistik të energjisv elektrike. Përpjekjet e saja janë të përqendruara në konsum shtëpiak, efikasitet të energjisë elektrike, investime me kosto efektive dhe prodhim të bioenergjisë. Ajo kreu doktoraturën në Purdue University dhe ka qenë në Kosovë në dy vitet e fundit, si dhe drejton Qendrën për Hulumtime të Energjisë Elektrike, Burimeve Natyrore dhe Bujqësisë (ENRA-rc)

S`fundmi | Art

Kulturë: Pavarur apo Pa pare?

Nga - 16.08.2018

Bashkohuni në bisedën e shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në oborrin e K2.0.

Në thelb | Shqipëria

Adem Reka dhe Ardit Gjoklaj përballë makinerive që u morrën jetën

Nga - 13.08.2018

A janë përmirësuar të drejtat e punëtorëve në Shqipëri që nga regjimi i Hoxhës?

Në thelb | Të drejtat e punëtorëve

Haku që s’njihet

Nga - 25.07.2018

Kamarierët punojnë pa kontrata, me vonesa në pagesa dhe trajtohen pa dinjitet.

Në thelb | Energjia

Energji për popullin

Nga - 29.01.2018

Situata e energjisë në Kosovë është e komplikuar dhe e ardhmja e saj është e paqartë, por një gjë është e qartë: energjia e besueshme është çelës i zhvillimit tonë.