Arkivi

Rezultatet për:

Arkivi

Joss Stone kënaqë audiencën intime në Prishtinë

Nga Jack Butcher

Senzacioni i muzikës soul performon në Zone Club si pjesë e Total World Tour. Këngëtarja-kompozitorja britaneze Joss Stone ka kaluar më shumë se një dekadë duke mbushur stadione e arena rreth...

Arkivi

Danny Wilkinson

Nga

Arkivi

Rrëfimi i saj dhe i tij u diskutuan në Biseda të Shkurta

Nga Danny Wilkinson

Në K2.0. debatohet për dhunën seksuale gjatë luftës.

Arkivi

Pa Ndonjë Lëkundje të Madhe

Nga Jack Butcher

Përmbledhje javore e lajmeve në Kosovë nga K2.0.----- Me festën e Kurban Bajramit në fillim të javës, cikli i lajmeve nisi ngadalë - dhe nuk është se u shpejtua më pas... E...

Arkivi

Lulzim Hoti: Kultura është një prej shtyllave kryesore të zhvillimit të qëndrueshëm

Nga Valmir Mehmetaj

7 Arte synon që ta aktivizojë përsëri skenën e shuar kulturore të Mitrovicës. Më herët gjatë muajit, u lansua një nismë e re e komunitetit të dizajnit në Mitrovicë, me synim...

Arkivi

Duke kërkuar pajtim

Nga Jack Butcher

Përmbledhje javore e lajmeve në Kosovë nga K2.0.Raportimi shtesë nga Eraldin Fazliu.-----

Arkivi

Dy marrëveshje të kontestuara dhe dominimi politik i Kosovës

Nga Andrea Lorenzo Capussela

Andrea Capussela argumenton se marrëveshjet e kontestuara të Kosovës me Malin e Zi dhe Serbinë theksojnë shkaqet e jostabilitetit të saj: Demokraci e stagnuar dhe dominim politik.

Arkivi

Një apo dy skuadra - futbolli nxjerr në pah identitetin e ndërlikuar shqiptar

Nga Jack Robinson & Lura Pollozhani

Raporti shtesë nga Dafina Halili dhe Jack Butcher.----- Dy ndeshje futbolli, të zhvilluara njëkohësisht të hënen mbrëma, nxorën në pah çështjen e ndërlikuar të identitetit shqiptar.

Arkivi

Finlanda - utopi për gazetarë

Nga Lidija Pisker

Ndonëse Kosova mbetet e 90-a në Indeksin Botëror të Lirive të Shtypit, Finlanda vazhdimisht e kryeson këtë renditje - ja pse.