Agron Demi - Arkivi

Agron Demi është hulumtues i politikave publike, drejtor ekzekutiv i Institutit GAP dhe kolumnist i rregullt në disa gazeta vendore. Si aktivist i shoqërisë civile, ai është anëtar bordi i disa organizatave jo-qeveritare.

Arkivi

Me të hedh hi syve: Kosova Nuk Po e Mashtron Askënd

Nga Agron Demi

Kosova përballet me një problem për të cilin rrallë flitet për të si problem: degradimi i ambientit dhe cilësia e ajrit. Sipas një studimi të Bankës Botërore për ambientin në...