Anita Nikaj - Arkivi

 Anita Nikaj është aktiviste feministe dhe gazetare në “Nacionale”. Ka përfunduar studimet për gazetari në Universitetin e Prishtinës. Nikaj ishte pjesë e programit të praktikës në kuadër të projektit “Inovacioni për media të qëndrueshme dhe angazhim qytetar” i financuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, që zbatohet nga K2.0 dhe Instituti GAP.