Arbër Selmani - Arkivi

Arbër Selmani është gazetar, poet dhe shkrimtar. Ka botuar dy libra me poezi dhe prozë poetike dhe dy libra në fushën e publicistikës kulturore. Është fitues i çmimit të parë për poezi të festivalit ‘Tirana Gate 2021’. Veprat e tij janë përkthyer në anglisht, greqisht, gjermanisht, frëngjisht, sllovenisht, turqisht dhe serbo-kroatisht.