Ardit Kika - Arkivi

Ardit Kika ka përfunduar studimet themelore për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës. Ai ka punuar si gazetar në Kallxo.com dhe Prishtina Insight. Aktualisht punon si gazetar i pavarur dhe kryesisht mbulon politikën, kulturën dhe çështjet e të drejtave të njeriut. Arditi ka qenë bursist i programit për Bursa në Gazetari në Fushën e të Drejtave të Njeriut (për ciklin 2018).