Arian Lumezi - Arkivi

Arian Lumezi punon si hulumtues dhe koordinator i projektit në Institutin për Politika Sociale “Musine Kokalari”. Më parë, ai ka punuar si gazetar në K2.0, para se të studionte për master në gazetari ndërkombëtare në Universitetin e Cardiff në Mbretërinë e Bashkuar përmes programit Chevening.