Arjola Hajdini - Arkivi

Arjola Hajdini ka studiuar Gazetari dhe Shkenca Komunikimi në Kolegjin Universitar Beder. Prej vitesh është e angazhuar si gazetare në media online, duke ndjekur me vëmendje dhunën me bazë gjinore në Shqipëri.