Artina Muçiqi - Arkivi

Artina Muçiqi ka rreth 7 vite përvojë në media, ku ka trajtuar tema që ndërlidhen me çështjet politike, sociale dhe të drejtat e njeriut. Ajo është fituese e dy çmimeve gazetareske për fuqizimin e gruas në Kosovë dhe ka përfunduar studimet Master në Universitetin e Prishtinës, Dega e Gazetarisë. Aktualisht ajo është e angazhuar në sektorin e shoqërisë civile në Kosovë. Artina ka qenë përfituese e programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejtat e Njeriut (cikli 2018).