Avni Rudaku - Arkivi

Avni Rudaku përfundoi studimet universitare dhe pasuniversitare për psikologji dhe sociologji në Universitetin e Prishtinës. Rudaku është anëtar aktiv në Qendrën për Art Bashkëkohor “Varg e vi” dhe kolumnist i rregullt javor në shtojcën për kulturë të gazetës së përditshme “Kosova Sot” që nga viti 2010. Është autor i dy librave dhe publicist. Aktualisht jeton dhe vepron në Gjilan.