Bardh Frangu - Arkivi

Bardh Frangu publicist dhe shkrimtar nga Ferizaj. Autor i tre romaneve, dy përmbledhjeve me poezi dhe tri dramave. Fitues i disa çmimeve letrare dhe të teatrit. Gazetar dhe kolumnist aktiv në disa gazeta ditore dhe bashkëpunëtor i disa revistave për kulturë. Së fundit ishte redaktor për kulturë në të përditshëm “Zëri”.